Aktuellt...

Almedalen 2017

Jag har precis kommit hem från Almedalen. Jag ledde debatter om allt från urbanisering till paradigmskifte inom sjukvården. Oavsett ämne så diskuterades hela tiden digitalisering. Drygt 4000 seminarier bjöds det på och ett av mina seminarier var klassat som ett av de mest intressanta av Veckans Affärer! Det tackar jag för!

Kahlo

Jag har en agent! Så vuxet. Så proffsigt. Så roligt. Jag har fått förfrågningar om att ha en agent sedan jag började som programledare -89 men aldrig känt att det varit rätt förrän nu. Två underbara tjejer, Malin och Sophie, står bakom Kahlo. Övriga "superhjältar" som kan bokas är David Sundin, Emma Knyckare, Fredrik Lindström, Henrik Schyffert, Josefin Johansson och Kristian Luuk. Så nu bokas jag genom Kahlo.se. Jag släpper alltså kontrollen från och med nu. I alla fall lite.

Semester 2017

Nu har jag semester. Precis som förra sommaren och sommaren innan det och alla andra somrar i mitt liv så bestämmer jag mig att jag ska bli en sådan där springtjej. Det går riktigt bra varje år fram till september ungefär. I övrigt väntar Umeå och Mallis på mig och min familj. Trevlig sommar!